جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «تحقیقات مالی اسلامی» مورخ هشتم تیر ماه 1400

دکتر رضا تهرانی، علی رضائیان، دکتر فریدون رهنمای رودپشتی، دکتر سعید صحت، دکتر محمد طالبی، دکتر محمدحسین قوام (اعضای هیأت تحریریه) برگزار گردید و مقاله‌های زیر تأیید شدند:
1. آسیب‌شناسی نظارت شرعی بازار سرمایه جمهوری اسلامی ایران (با تأکید بر نقش کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار)؛ تألیف: علیرضا فتاحی، محمد توحیدی و غلامرضا مصباحی‌مقدم از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام.
2. مدل تلفیقی سود- ریسک جهت بهینه‌یابی ترکیب منابع و مصارف در عقود بانکی؛ تألیف: مجید نیلی‌احمد‌آبادی، امیدعلی عادلی و مرضیه نعمتی‌فرد از دانشگاه قم.
3. مدلسازی اعطای تسهیلات درمانی و سلامت مبتنی‌بر عقود انتفاعی در بانک‌های ایران؛ تألیف: مریم محمدپور، عبدالمحمد کاشیان و محمدجواد سعدی از دانشگاه سمنان.
4. واکاوی فقهی کاربرد عاملیت در تجهیز و تخصیص منابع شرکت‌های لیزینگ؛ تألیف: محمدمهدی دژدار از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام.
5. اصول و قواعد نهادسازی در نظام اقتصادی اسلام؛ تألیف سیدصادق طباطبائی‌نژاد، غلامعلی معصومی‌نیا و سیدعبدالحمید ثابت از دانشگاه‌های خوارزمی و عدالت.
6. تأثیر فناوری‌های نوین مالی بر زیست بوم مالی بانکداری بدون ربای ایران؛ تألیف: فرهاد شاه‌ویسی، شهرام طارمی، فرشید خیرالهی و علی‌اصغر طاهرآبادی از دانشگاه‌های رازی و آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات کرمانشاه.
7. چالش‌های بازار بین بانکی ایران و ارائه راهکار در چارچوب اقتصاد مقاومتی؛ تألیف: محمدرضا سیمیاری، محمدحسین قوام، علی آقایی و حسین حسن‌زاده سروستانی از دانشگاه‌های شهید بهشتی و امام صادق علیه‌السلام.
8. الگوی پیاده‌سازی استراتژی بانکداری مبتنی‌بر پلتفرم در بانک‌های تجاری ایران؛ تألیف: مصطفی رضایی‌راد، محمدباقر آرایش، محمد ایدی و تحفه قبادی لموکی از دانشگاه‌های بوعلی‌سینا، آزاد اسلامی واحد همران، ایلام و آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس.
9. تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط برمبنای عرضه اولیه سکه؛ تألیف: سینا سروی*، مهدی نوری و محمدحسین قوام، از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام.
10. طراحی و تبیین الگوی بانکداری اجتماعی در ایران: شناسایی پیشایندها و پیامدها؛ تألیف: مهدی شهبازی، امیر حصیرچی و محمد سلگی از دانشگاه جامع امام حسین(ع).
11. شناخت توپولوژی شبکه بازار سهام ایران و رتبه‌بندی گروه‌های آن؛ تألیف: صمد صداقتی، روح‌اله فرهادی و میرفیض فلاح‌شمس لیالستانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی.