کسب رتبه الف در ارزیابی سال 1400 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نشریه تحقیقات مالی اسلامی

در پی اعلام دفتر سیاست‌گذاری و امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی‌بر اعلام نتایج ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی کشور در سال 1400؛ نشریه علمی «تحقیقات مالی اسلامی» براساس معیارها و شاخص‌های اعلام شده برای دومین سال متوالی رتبه الف را کسب نموده است.

این موفقیت را به تمامی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و علی‌الخصوص اعضای محترم هیأت تحریریه و دست‌اندرکاران نشریه تبریک عرض می‌نماییم. امیدواریم پژوهشگران همانند سالیان قبل با ارسال مقال‌های خود در راستای تحقق رسالت‌های علمی دانشگاه امام صادق علیه‌اسلام همراهی و تشریک مساعی نمایند.