جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «تحقیقات مالی اسلامی» مورخ ششم دی ماه 1400

*جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «تحقیقات مالی اسلامی»* در روز دوشنبه مورخ 1400/10/06 با حضور سردبیر، مدیر مسئول، مدیر داخلی و اعضای تحریریه (آقایان دکتر علی رضائیان، دکتر فریدون رهنمای رودپشتی، دکتر غلامرضا گودرزی، دکتر احمد شعبانی، دکتر سعید صحت، دکتر محمد طالبی و دکتر غلامعلی معصومی‌نیا) برگزار گردید و مقاله‌های زیر تأیید شدند:

1.  * طراحی بیمه عمر قابل معامله در بازار ثانویه مبتنی بر فقه امامیه* ؛ تألیف: محمدجواد پاک‌نیت و محمدحسین قوام از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام.
  2.  * شناسایی و رتبه‌بندی عوامل عِلی و راهبردهای مدیریت سود در صنعت بانکداری ایران* ؛ تألیف: شهلا عباس‌زاده، جمال بحری‌ثالث، سعید جبارزاده کنگرلوئی و یونس بادآورینهندی از دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد ارومیه و تبریز.
  3.  * الویت‌بندی عوامل مؤثر در رونق سرمایه‌گذاری بر روی صکوک؛ فرایند تحلیل شبکه‌ای ANP* ؛ تألیف: زهره حاجیها، زهرا رازقی، ابراهیم باقی و فروغ لطفی از دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد تهران شرق، تهران جنوب، رشد و دانشگاه بین‌المللی کیش.
  4.  * ارزیابی نظارت سازمان بورس اوراق بهادار بر ناشران بورسی با رویکرد اسلامی حمایت از سهامداران* ؛ تألیف: فرانک مفاخری‌نیا، جعفر جمالی و علی سعیدی از دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و تهران شمال.
  5.  * ارائه الگو پیشنهادی تأمین مالی دولت اسلامی و بررسی ظرفیت اجرایی آن در اقتصاد جمهوری اسلامی ایران* ؛ تألیف محمدمهدی عسکری و احمد محمدی‌پور از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام.
  6.  * تحلیل ماهیت، منشأ و ارزش پول از منظر چارچوب عام نظام پولی اقتصاد اسلامی* ؛ تألیف: محسن رضایی صدرآبادی، حسین عیوضلو و جواد نوری از دانشگاه‌های امام صادق علیه‌السلام و آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات.
  7.  * طراحی الگوی تأمین مالی خرد اسلامی در نظام بانکی جمهوری اسلامی ایران* ؛ تألیف: وهاب قلیچ و ماندانا طاهری از پژوهشکده پولی و بانکی و دانشگاه علامه طباطبایی.
  8.  * تبیین الگوی عملیاتی تأمین مالی پروژه‌ای در نظام بانکی جمهوری اسلامی ایران* ؛ تألیف احسان ذاکرنیا، علی صالح‌آبادی و حسین حسن‌زاده سروستانی از دانشگاه‌ امام صادق علیه‌السلام.
  9.  * مدل توسعه تأمین مالی جمعی در سازمان‌های دینی* ؛ تألیف: مرضیه امیربیک، محمدمهدی برادران و سیدجلال‌الدین حسینی واعظ از دانشگاه‌های فردوسی، حکیم، آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات.
  10.  * مبانی فقهی تعامل نظام بانکی جمهوری اسلامی ایران با بانک‌ها و نهادهای خارجی و بین‌الملل* ؛ تألیف: مهدی خطیبی از مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره).
  11.  * تبیین الگوی پس‌انداز جوانان دانشگاهی با رویکرد اسلامی* ؛ تألیف: محمد نظری‌پور از دانشگاه کردستان.
     * شناسایی و رتبه‌بندی ابزارهای مدیریت ریسک اعتباری در بانکداری اسلامی با روش‌های تصمیم‌گیری چندمعیاره فازی* ؛ تألیف:
  12. عباسعلی جعفری‌ندوشن، سمیه‌السادات موسوی، صبا قاضی‌عسگری و زهرا نفر از دانشگاه میبد.
  13.  * سواپ نکول اعتباری: تدقیقی در تمیز ماهیت آن از بیمه اعتبار و امکان‌سنجی فقهی* ؛ تألیف: دیبا جعفری و منصور امینی از دانشگاه شهید بهشتی.
  14.  * تحلیل اختیار باینری از جنبه اقتصادی و فقهی* ؛ تألیف: عبدالمحمد کاشیان و الهام پارسا از دانشگاه سمنان.
  15. * پاسخ‌گویی در حسابداری با محوریت تئوری ساخت‌یابی از منظر اسلام* ؛ تألیف: ایمان زارع، رضا غلامی جمکرانی، محمد مرادی، اسدالله بابایی‌فرد و حسین جهانگیرنیا از دانشگاه‌های قم، تهران و کاشان.